Barcelona since 2006
+34 900 525 233
info@aulaformacio.cat

Treballem amb els millors partners

e-learning & videoconference

Treballem amb els millors partners

Un projecte com AMPAONLINE.CAT necessita d’una infraestructura tecnològica d’alta disponibilitat, tant a nivell computacional, com d’emmagatzematge i connectivitat.

Cal pensar que per una banda tenim els servidors dedicats al backoffice dels diferents portals d’accès, que interconnecten bases de dades i documentació digital amb les diferents aplicacions web, i per altra banda, tenim les necessitats de connectivitat d’alta disponibilitat que requereixen els servidors de videoconferència.

La videoconferència té una sèrie de requeriments especials, doncs per una banda es transmet audio, que per tal que sigui intel.ligible com en una conversa telefònica, necessita que les connexions siguin de baixa latència i estables, amb poc Jitter, i per altra banda, tenim el vídeo que és molt exigent en quant a qualitat de la connectivitat. En el nostre cas, adaptem la qualitat del video a la qualitat de la connectivitat que tingui el client en cada moment.

Comptem doncs, per poder oferir un servei de qualitat, amb els millors partners del mercat, presents a totes les zones geogràfiques a nivell mundial.