Barcelona since 2006
+34 900 525 233
info@aulaformacio.cat

AULAFORMACIÓ | L’ESCOLA ONLINE

e-learning & videoconference

AULAFORMACIÓ | L’ESCOLA ONLINE

Després de viure de primera mà lo complicat que ha estat en aquests temps que hem viscut, per a les nostres escoles, mestres, tutors i alumnes, trobar una eina adequada per dur a terme una formació a distància de qualitat, no podia quedar-me passiu sense actuar.

Porto més de 20 anys dedicant-me professionalment a desenvolupar aplicacions, i ja havia passat fa uns anys pel desenvolupament d’una eina de gestió del coneixement que es va implantar amb èxit en la xarxa d’hospitals més important del Bages, amb més de 2500 usuaris entre metges i personal sanitari.

Avui, teniu a la vostra disposició una plataforma de formació a distància, fàcil de fer servir, intuïtiva, àgil i segura a la vegada, desenvolupada 100% a Catalunya, i funcionant des dels nostres servidors d’allotjament web gestionats íntegrament pel nostre equip, on us podem garantir que totes les dades, d’alumnes i professors, així com de tota l’activitat formativa estarà sota el vostre control, sempre.

Si gràcies a aquest projecte, puc ajudar a que tots els centres de Catalunya, disposin d’una plataforma de formació a distància de qualitat, segura i controlable, llavors AULAFORMACIO.CAT haurà valgut la pena.

David Tomàs Rubinat · CEO